Home Page

Jumat, 28 September 2012

Shopping: Hypermart Beauty fair....

Hi Friends,
today i`m gonna share a good news with you for this weekend....i just come back from Hypermart for groceries shopping... and guess what?? the Hypermart held a beauty fair event for this weekend.. so if you need a beauty product, you should go there and grab lot of beauty products at lower price than regular price..., so these is some beauty discount offers on Hypermart`s catalog book..
Maybelline, Loreal, and Garnier
Hadalabo,Acnes,Skin Aqua, Pixy,Caring,Sariayu,Mustika Ratu,Biokos,Lip Ice... They offers up to 35% disc for All items
Disc offers for hair products

and you can get lot of free product or free compliment too.. look at these offers...


and these are few items i bought... i don't need this items  actually... but i just can`t deny to buy considered how cheap they are...huks....
Maybelline Crayon Liner in `black`.. price : idr 12k/ $1.3
Maybelline master liner.. price idr 19k/$2
Maybelline lip smooth color&care lip balm.. idr 19k/$2 idr14k/$1.5

Pixy Makeup Remover idr 6k/$0.7
Maybelline Clear Smooth Shine Free Powder.. idr 19k/$2

So, do you interest to go there? glad i can share this info for you all... 

Extra Picture : Eh, i just bought these items too... but not at hypermart... Can`t hardly wait to testing out...ahaha...
have a nice weekend Friends...

Note: I`m not to be paid to make this post, i just wanna share some information with you all, in case you have a plan to buy some beauty products...

19 komentar:

  1. ini di hypermart matos ya mbak? waaah, segera meluncur ke TKP, thanks infonya,, hihihi

    BalasHapus
    Balasan
    1. Iyaaah, aku baru dari sana... sampe puyeng ngelihatin diskonan... hahaha.... sama-sama....

      Hapus
    2. aku sudah dr sana, waaa, diskonnya gak nyantaii,, tapi produk2 yang ada di brosur banyak yg gak ada, kaya caring n wardah.. apa udah habis ya? hikz

      Hapus
  2. Whoaaaa love sale!!!
    Great haul u got there.

    Www.rosdianalittleworld.blogspot.com

    BalasHapus
    Balasan
    1. Hahaha, we always love saleee..... hihihi, thx u Ros....

      Hapus
  3. Yampuun... makasih rani infonya... ^0^ Segera meluncur ke hypermart!!!!! ><

    BalasHapus
  4. sampai kapan ini sai? wah saatnya meluncur kesana nieh...

    BalasHapus
    Balasan
    1. Maybe sampai minggu aja say, biasanya kan klo hypermart diskonan nya cuman akhir minggu aja..hehehe

      Hapus
  5. yah.. Jadi ngiri. Itu cuman hypermart di daerahnya kakak ya?

    BalasHapus
    Balasan
    1. Enggak.... itu nasional kok , soalnya d katalognya dibilang promo nasional, coba aja ke sana... hehe

      Hapus
  6. mauuuuuuuuuuuu........*siap2 dompet dan meluncur ke TKP...hehehheheh

    justlovelyskincare.blogspot.com

    BalasHapus
    Balasan
    1. hahaha... awas kantong jebol...hihihi

      Hapus
  7. yaahhhh di jogja ga ada hypermart raan, masa ngesot ke solo dulu ni.. >.<

    BalasHapus
    Balasan
    1. Masak siiih??? padahal jogja kan lebih gede dari Malang?? hihihi..... diskonannya sumpah bikin mabok phooong, walopun gak butuh2 amat tapi liat murah2 begitu rasanya gak rela klo di lewatin...wuahahaha.....

      Hapus
  8. aaaaaaa mauuu >.<
    tapi di Pamulang ga ada hypermart :(

    BalasHapus
  9. eeeh di hypermart ada wardah juga kaan?? iih mbaa infonya berguna bangeet,mw langsung meluncur kesana aah pulang kantor ;)

    BalasHapus
  10. Raan, review maybelline master linernya doong
    waterproof ga buat waterline
    lagi nyari eyeliner pensil item yang waterproof dan smudgeproof buat bawah mata
    pokoknya tahan buat nangis2 bombay dehh
    hehehehe...
    ada saran? ^^

    BalasHapus
  11. Cool site, I LOVE this PAGE
    *Love* your post and review

    Regards,
    http://girilaya.com - Rahasia Hypermart Rajai Market Penjualan Indonesia
    http://genbatik.com - Cara Memilih Taktik Promosi Yang Tepat

    BalasHapus